~It's enrul'x~

~It's enrul'x~
~Say's En.Rul@Mohon Ampun Aku~

En.Rul'x Greeting's


- tidak ada hakcipta terpelihara untuk iLmu yang dataNgnya daRi yaNg Maha Esa. bahkan kita dituNtut uNtuk meNyebarkaN apa yaNg kita taHu. maKa, sEbarkanLah apa saJa yaNg aNda fikiRkan perLu disebarkAn. tidaK perLu liNk keMbali atau miNta iZin. apa yaNg anDa baCa di siNi hanyaLah maKlumat. ianyA akaN meNjaDi iLmu yaNg bermaNfaAt apaBiLa diAmaLkan. dan jIka kita saMpaikaN iLmu yaNg kita ada kePada oraNg lain, maKa Allah akan meNganugerahkan kepaDa kita iLmu yaNg belum kiTa taHu..

(: syUkran jaZila atas kuNjungaN dan seMoga Allah teMukan kita di syurgaNya yaNg aBaDi.. aMin :)

~En.Rul'x FollOwer'S

Tuesday, December 13, 2011

~

~syuk~
~Qaseh Marissa~
Assalamualaikum follower,

Hari ini enrulx  nak kongsi dua kisah cinta enrulx selepas Nurhidayu Binti Muhammad,Khairul Nisak Binti Jaafar,Nursyafiqah Binti Razmi.actually enrulx dah pernah bercinta 5 kali dan 5 kali tu semuanya gagal..haha..kena mandi bunga kot,Jom nak cerita tentang diorang kat atas ni..Yang first tuh ,syuk or real name Nursyafikah Binti Basri,hehe.ni yang ke -4,umur 18 tahun sekarang ,sedang sambung medical kat negeri sembilan,bakal doktor tuh hehe....Yang kedua tu Qaseh Marissa,yang ni ke-5...dia berumur 32 tahun,seorang janda ,sedang sambung ijazah kat penang,kamu semua mesti tertanya2 kenapa enrulx bercinta dengan janda..sebelum 2 sekarang enrulx nak solat maghrib dulu,.enrulx sambung satgi ea





No comments:

Post a Comment